Het eieren dieet


Het eieren dieet is populair geworden omdat een aantal hollywood sterren claimen dat ze er veel mee zijn afgevallen in relatief korte tijd. Er zijn verschillende versies van dit dieet in omloop. Het traditionele eieren dieet bestaat niet alleen uit het eten van alleen maar eieren. Het is de bedoeling dat je het merendeel van de proteine (eiwit) uit eieren haalt. In die zin is het gewoon een versie van het atkins dieet. Koolhydraten worden beperkt. In de traditionele versie bestaat het dieetplan ongeveer uit:


 

 “>- Twee of meer eieren voor het ontbijt , samen met, grapefruit , groenten weinig koolhydraten of magere eiwitten “>- Lunch omvat ofwel een andere portie eieren of een kleine portie  magere eiwitten , zoals vis of kip “>- Het diner bestaat uit ofwel een andere portie eieren of een kleine portie magere eiwitten , zoals vis of kip .

 

“>Vruchten meestal beperkt tot 1 of 2 per dag. “>Koolhydraten in voedingsmiddelen zoals brood , pasta en aardappelen zijn strikt beperkt.

“>Ei en Grapefruit Dieet
Een andere versie van het dieet wordt de ‘ Ei en grapefruit dieet ‘ genoemd en het verschil is dat je een halve grapefruit eet bij elke maaltijd . “>De rest van het dieet is zeer vergelijkbaar met die hierboven beschreven .

“>Extreme eieren Dieet
“>De meest extreme versie van het dieet houdt in het eten van alleen hardgekookte eieren en drinkwater. Deze versie moet worden vermeden ! Dit is echt niet gezond.

(Visited 73 times, 1 visits today)