Lijst met 10 voedingsmiddelen met negatieve calorieën

Leven om te eten

Voeding die minder calorieen bevat dan het lichaam nodig heeft om ze te verteren

1

Selderij

Een kopje selderij bevat minder dan 20 calorieën. Het is rijk aan vezels, vol met water

2

Sla

Sla bevat slechts 8 calorieën per kop. Eigenlijk is sla vooral water – waardoor het onmogelijk is om er dik van te worden.

3

Augurken en komkommers

Komkommers hebben 15 calorieën per kop en augurken zijn 17 (ervan uitgaande dat er geen suiker is toegevoegd). De meeste voedingsstoffen zitten in de schil.

4

Grapefruit

Er is zelfs een dieet naar vernoemd:  grapefruit. Grapefruit is bekend om het feit dat het een opgeblazen gevoel kan verminderen. Hoewel het calorieën bevat, bevat het ook een antioxidant bekend als naringenine. Naringenine zet de lever aan om vet af te breken.

5

Appels

Appels vullen en zijn gezond. Appels bevatten meestal 100 calorieën (voor een middelgrote) een en neem 120 te verteren. Appels bevatten ook vitamine C, veel antioxidanten en kan helpen cholesterol te verlagen.

6

Broccoli

Deze voedselrijke groente heeft slechts 25 calorieën in een half kopje. Het bevat vitamine A, vitamine C, zowel oplosbare en onoplosbare vezels, foliumzuur en calcium. Het heeft effecten op de  bloeddruk.

7

Citroenen

Citroenen voegen smaak to aan een “saaie maaltijd”.  Doe wat citroen in warm water  in de ochtend voor een ​​vliegende start van je stofwisseling.

8

Knoflook

Zoals citroenen, geeft knoflook smaak aan voedsel zonder toevoeging van calorieën. Het vermindert cholesterol.

9

Watermeloen en mango

Zowel watermeloen en mango’s bestaan ​​voornamelijk uit water. Watermeloen heeft slechts 80 calorieën per kop en een hele mango heeft ongeveer 150 calorieën. Beide zijn rijk aan suiker, ze kunnen een zoete snack vervangen op een gezonde manier.

10

Asperge

Asperges, zoals grapefruit, spoelt het water uit het lichaam door te fungeren als een diureticum. Het bevat een chemische stof die helpt  vetcellen af te breken en kan lichaamsvet verminderen.Asperges fungeren als vet afstotend, maar worden ookgebruikt voor anti-aging doeleinden.

Zoek je volgende bestemming