Caralluma fimbriata voor gewichtsverlies

Caralluma fimbriata  is het nieuwe middel om je dieet tot een succes te maken. Volgens dr. Oz van de dr. Oz show is het voor veel mensen effectief. Het werkt doordat het de trek in (ongezonde) dingen wegneemt. Ghreline is het zogenaamde honger-hormoon. Het vertelt je dat je moet eten.

Een supplement van 500mg Caralluma fimbriata twee keer per dag is volgens dr. Oz voldoende om de trek in ongezonde snacks weg te nemen, omdat het het honger hormoon onderdrukt. Caralluma fimbriata is een plant van de cactus familie en wordt in India al heel lang gebruikt om zijn honger stillende eigenschappen. Het effect van Caralluma fimbriata is ook wetenschappelijk onderzocht. Uit onderzoek bleek dat het zorgde voor centimeters verschil in buikomvang, uiteraard in combinatie met beweging. Het onderzoek betrof een periode van 12 weken. Caralluma fimbriata  maakt dat je een dieet langer vol kunt houden, omdat je gewoonweg minder trek hebt in eten.

(Visited 1.223 times, 1 visits today)