Het dr. Oz snel afvallen dieetplan

Tijdens een recente aflevering van de DR. OZ show werd het nieuwe crash dieet plan van dr. OZ onthult.

Het dieet duurt 2 weken en is al getest op een grote groep kijkers van de dr. OZ show. Volgens dr. Oz zal dit dieetplan ALLES veranderen, als je het vol kan houden tenminste. “Het zal niet alleen de kilo’s wegsmelten, maar ook zal type 2 diabetes minder worden en chronische pijn zal afnemen. Het heet “2 week rapid weight loss diet”.

Dr. Oz zegt dat hij het afgelopen jaar onderzocht heeft wat alle diëten gemeen hebben en het blijkt dat dagelijks voedsel je ziek maakt en dik uiteraard. Dr Oz gelooft niet dat dik zijn een gebrek aan wilskracht vertegenwoordigd, het komt allemaal door het voedsel. Dat voedsel houdt je lichaam voor de gek en daardoor wordt je zwaarder.

 

Zoek je volgende bestemming

Plaats een reactie

4 × twee =