Het Dr. Oz snel afvallen dieet plan- Stap 1

Rapid Weight Loss Diet Stap # 1 : Elimineer de voedingsmiddelen die je ziek en vet maken.

Verwijder uit je dieet: # 1 : Tarwe – ” Dit is weliswaar het zwaarste deel. Ik vraag je om tarwe te elimineren , ” zegt Dr Oz die uitlegt dat het niet alleen gaat over het verliezen van gewicht van je lichaam, maar het gaat ook om wat er in je hersenen gebeurt.. Dr Oz , is van mening dat er veel meer mensen met een gluten gevoeligheid zijn dan voorheen werd gedacht. De gluten in tarwe , suikers , en andere bronnen van koolhydraten veroorzaken een ontsteking die er voor zorgt dat de hersenen verlangen om nog meer voedsel te eten.
Verwijder uit je dieet: # 2 : Kunstmatige zoetstoffen – ” Ik wil dat je alle kunstmatige zoetstoffen elimineert . Voor alle duidelijkheid, dit zijn alle light frisdranken en zoetjes in koffie en thee. Volgens Dr Oz , blijkt uit onderzoek dat het gebruik van kunstmatige zoetstoffen tot 70 % meer taille omvang veroorzaakt .
Verwijder uit je dieet: # 3 : geraffineerde suiker en alcohol – Hoewel dit is het moeilijkste deel is voor veel, verzekert dr. Oz kijkers dat het verlangen tijdelijk is.

“De eerste dag of twee nadat je voorbij het verslavende deel van het voedsel dat je eet bent neemt het verlangen naar suiker af. Ik dit hoor van veel vrouwen, na een paar dagen wordt het gemakkelijker om het juiste te doen. Dat is hoe dunne mensen dun blijven, “zegt Dr Oz.

Verwijder uit je dieet # 4: Koffie-“De meeste mensen drinken koffie niet zwart, maar voegen melk of room toe, en of suiker/ zoetstoffen. Dit zijn onnodige calorieën. Daarbij komt dat veel koffie drinken zorgt voor meer cortisol. Daardoor heb je een vals gevoel van energie. Het knoeit met je hormonen, dit zorgt voor meer eten en dus gewichtstoename..

 

Verwijder uit je dieet: Zuivel―“Zuivel is voor velen een allergie. De enige uitzondering is griekse yoghurt. Dat mag wel.

 

Zoek je volgende bestemming

Plaats een reactie

2 + 1 =