Dr oz snel afvallen dieet plan – stap 3

Rapid Weight Loss Diet Stap # 3: Neem Probiotica en Nutriënten

“De laatste stap is het toevoegen van probiotica en voedingsstoffen om het gewichtsverlies te versnellen. Een probioticum is waardevol, omdat het de goede bacteriën in je darmen stimuleert. Neem ook maar een multivitamine voor het geval dat, omdat veel van de kijkers de verkeerde dingen aten, “zegt Dr Oz.

 

 

Na 2 weken: eiwit geen beperking.
Als de tweken om zijn mag je zoveel eiwit eten als je wilt. En, als je iets zoets nodig hebt eet dan bessen. Dr Oz vertelt kijkers dat dit een levensstijl plan is ,en dat als je terug gaat naar het eten van teveel koolhydraten of die andere voedingsmiddelen die het lichaam verleiden, dat je het verloren gewicht weer terug te krijgt.

Zoek je volgende bestemming

Plaats een reactie

twee × 1 =