Het militaire dieet

Als u snel wilt afvallen, kunt u denken aan het militaire dieet. Lees dan eerst de voor en nadelen.

Het dieet kan ervoor zorgen dat u zich hongerig, moe en chagrijnig voelt, omdat het een caloriearm plan is.


De belofte

Het plan beweert dat u in een week tot 10 pond kunt verliezen als u het volgt. Het is een zeer strikt, caloriearm dieet met sommige voedingsmiddelen die gezond lijken en andere niet. Er is ontbijt, lunch en een avondmaaltijd, en dat is het dan. Er zijn geen snacks en er is geen speelruimte voor voedselkeuzes op basis van uw smaak.

Het dieet zelf duurt maar 3 dagen. Schakel daarna minimaal 4 dagen over op een normaal, gezond dieet. Als u meer wilt afvallen, kunt u het programma zo vaak herhalen als u wilt, mits u telkens 4 dagen pauze neemt.

Volg het dieet nooit langer dan 3 dagen achter elkaar.


Wat je wel en niet mag eten

Elke hap die je met dit dieet eet, is van tevoren voor je gekozen. U moet het plan volledig volgen om de beste resultaten te krijgen.

Het bevat geen superfoods zoals zalm, amandelen of quinoa. In plaats daarvan zul je normale keuzes vinden, zoals tonijn in blik, hardgekookte eieren en cheddarkaas. Sommige maaltijden bevatten brood, maar het zijn niet de gezonde volkorengranen die je zou verwachten. Ten minste één maaltijd bevat crackers.

Er is een driedaags menu om te volgen, met in totaal negen verschillende maaltijden. Bijvoorbeeld:

Voor een ontbijtmenu moet u eten:

1/2 grapefruit
1 sneetje toast
2 eetlepels pindakaas
1 kopje koffie of thee (geen room of suiker)

Een dinermenu omvat:

Twee hotdogs zonder broodjes
1 kopje broccoli
1/2 kopje wortelen
1/2 banaan
1/2 kopje vanille-ijs

Je kunt water en zwarte koffie of thee drinken, maar geen frisdrank, melk, sap of alcohol. Blijf zoveel mogelijk bij het menu. U mag bepaalde voedingsmiddelen verwisselen als u voedselallergieën of andere voedingsbehoeften heeft. Maar maak alleenwisselingen die het dieet goedkeurt. U kunt bijvoorbeeld tofu in plaats van een hotdog nemen. Maar verander de grapefruit niet in een sinaasappel of het vanille-ijs in een bolletje koekjesdeeg.


Inspanningsniveau: gemiddeld

Er zijn geen bijeenkomsten om bij te wonen of verpakte maaltijden om te kopen. Het eten is gemakkelijk te vinden in de supermarkt, en er is heel weinig koken nodig. Maar je kunt erg hongerig zijn door het dieet, dus je hebt misschien wilskracht nodig om 3 dagen door te komen zonder vals te spelen. U eet slechts ongeveer 1.500 calorieën per dag, dus u kunt zich trager voelen dan normaal.

Het militaire dieet vraagt ​​je niet om koolhydraten, zuivelproducten of andere voedselgroepen te vermijden. Misschien wil je uit eten vermijden als je op het programma zit, omdat de voedselkeuzes erg streng zijn en je ze waarschijnlijk niet op een normaal menu zult vinden.

Hoewel het een goed idee is om elke dag te sporten, moet u zich niet inspannen door hard te rennen of zware gewichten op te heffen tijdens de 3 dagen dat u dit caloriearme dieet volgt. Lichte lichaamsbeweging is het beste, zoals wandelen of zachte yoga.


Staat het dieetbeperkingen of -voorkeuren toe?

Met enkele aanpassingen kunnen de meeste volwassenen het dieet volgen:

Vegetariërs en veganisten: het plan geeft een overzicht van eenvoudige ruil mogelijkheden voor de eieren, tonijn, vlees en hotdogs: neem in plaats daarvan noten, linzen, tofu en soja / tofu. Veganisten kunnen noten / tofu-kaas eten in plaats van cheddar, plus soja-ijs en veganistische kwark.

Glutenvrij dieet: wanneer het menu om toast of crackers vraagt, kies dan voor glutenvrije opties.

Zoutarm dieet: u kunt zoutarme versies krijgen van alle bewerkte voedingsmiddelen op het menu. Ruil ze voor rijstwafels of zoutarme melba-toast.


Wat u nog meer moet weten

Kosten

Er zijn geen kosten om dit dieet te volgen. Nadat je je eten hebt gekocht, ben je klaar.

Ondersteuning

Er zijn geen officiële online ondersteuningsgroepen. Veel boeken en websites richten zich op het dieet, en sommige bieden recepten of geven advies over wat te eten tijdens de 4 vrije dagen.

Voor en nadelen samengevat

Er zijn geen kosten aan dit dieet verbonden, het vereist geen ingewikkelde recepten of speciale producten. De nadelen zijn dat het best streng is, er is geen steungroep.

Zoek je volgende bestemming

Plaats een reactie

16 − 14 =