Het perricone dieet

Met dit dieet val je af en heb je een fantastisch uitziende huid.  Tenminste dat is de belofte.

In The Perricone Weight-Loss Diet zegt auteur Nicholas Perricone, dat het eten van ontstekingsremmend voedsel dat rijk is aan antioxidanten en omega-3-vetzuren je zal helpen kilo’s kwijt te raken en je huid er jonger uit te laten zien.

Wat je wel en niet mag eten

Je eet veel vis en visoliesupplementen om de omega-3-vetzuren binnen te krijgen.

Je eet ook zalm en veel fruit en groenten, zoals appels, peren, spinazie, boerenkool, bloemkool, avocado’s en chilipepers; lijnzaad, sesamzaad, amandelen en walnoten; bonen en linzen; magere zuivelproducten; en boekweit en haver.

Volgens dit plan is vis het eiwit bij uitstek omdat het rijk is aan omega-3-vetzuren. Je kunt ook kip en rood vlees eten (liefst biologisch).

Perricone beschouwt voedsel gemaakt met bloem, suiker of andere zoetstof als ontstekingsremmend. Als gevolg hiervan is de do-not-eat-lijst lang. Het omvat brood, ontbijtgranen, crackers, gefrituurd voedsel, vruchtensap, gelei, pasta, pizza, aardappelen, rijst, snacks (pretzels en chips), frisdrank, tortilla’s, taco’s, ijs, bevroren yoghurt en sorbets.

Elke maaltijd of tussendoortje moet een eiwit bevatten (altijd als eerste gegeten om de eetlust te onderdrukken), een koolhydraten die niet op de niet-eet-lijst staat en essentiële vetzuren. U kunt tot 2 ons antioxidantrijke donkere chocolade per dag hebben.

Inspanningsniveau: gemiddeld

Je hebt veel heerlijk voedsel om te eten, maar je zult veel voedsel moeten opgeven waaraan je misschien gewend bent.

Beperkingen: dit dieet kan een grote verandering  zijn, omdat je veel voeding moet opgeven- in feite alles dat met bloem of suiker is gemaakt.

Koken en winkelen: Perricone wil dat je zoveel mogelijk biologisch koopt. Dit kan meer kosten. Het bij de hand houden van verse producten en zeevruchten kan meer uitstapjes naar de supermarkt betekenen.

Verpakt voedsel of maaltijden: geen, behalve de supplementen van het merk Perricone. Supplementen vormen een belangrijk onderdeel van het plan van Perricone. Je moet een uur voor elke maaltijd een pakket van acht supplementen nemen, plus een extra omega-3-supplement. Dat zijn 27 supplementen per dag.

Persoonlijke bijeenkomsten: geen.

Oefening: u zult drie keer per week minstens 30 tot 45 minuten aan lichamelijke activiteit doen.
Staat het dieetbeperkingen of -voorkeuren toe?

Vegetariërs en veganisten: Vegetariërs en veganisten kunnen omega-3 krijgen uit andere bronnen dan vis, zoals walnoten, lijnzaad, sojabonen, canola- of sojaolie, of vegetarische omega-3-supplementen.

Glutenvrij: Tarwe en andere granen met een hoog glutengehalte staan ​​op de do-not-eat-lijst. In plaats daarvan geeft Perricone de voorkeur aan glutenvrije boekweit en haver. Toch moet u de voedseletiketten controleren om gluten volledig te vermijden.
Wat u nog meer moet weten

Kosten: als u besluit om de supplementpakketten van Perricone te kopen, kost een levering van 30 dagen $ 155. Een voorraad van zijn omega-3-supplementen voor 30 dagen kost $ 42. Verzending is gratis.

 

Een gezond gewicht bereiken en behouden, is belangrijk om chronische ziekten te helpen voorkomen. We moeten ons lichaam voeden, maar te veel eten kan tot ontstekingen leiden. Dus waarom zou u geen dieet proberen dat rijk is aan fruit, groenten en omega-3-vetzuren? Dit dieet lijkt de ingrediënten te bevatten voor een gezond dieet en kan goed passen bij mensen met hartaandoeningen, diabetes, hoog cholesterol of hoge bloeddruk. Precies hoe een ontsteking zich verhoudt tot chronische aandoeningen of extra gewicht is niet precies bekend, maar gewichtsverlies vermindert de ontsteking.

Werkt het?

Hoewel dit niet voor iedereen is weggelegd, werkt het wel. Een dieet met veel vezels kan je helpen een verzadigd gevoel te krijgen, maar de nadruk op vis als ‘go-to’-eiwitbron is niet eenvoudig. Vis is een belangrijke bron van gezonde vetten, vitamine D en selenium, maar sommige mensen schrikken ervoor terug, hetzij vanwege de smaak, hetzij omdat ze er gewoon niet zeker van zijn hoe ze het moeten koken.

Onthoud dat gewichtsverlies neerkomt op het aantal calorieën dat u binnenkrijgt en hoeveel u verbrandt.

Kiezen voor de soorten voedsel die Perricone aanbeveelt, is goed voor u, maar om af te vallen, moet u waarschijnlijk ook actiever zijn en uw portiegroottes en calorieën beperken.

Is het goed voor bepaalde omstandigheden?

Zoals bij elk dieet, is het van vitaal belang om de juiste hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. Mensen met aandoeningen die de nieren aantasten, zoals diabetes of hoge bloeddruk, moeten mogelijk oppassen dat ze niet te veel eiwitten binnenkrijgen. Bespreek dit dus met uw arts.

Het dieet houdt rekening met vegetariërs en anderen die dierlijke eiwitten vermijden, maar het kan voor deze groep toch een beetje beperkend zijn. Vis is een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon en levert hoogwaardige eiwitten, essentiële voedingsstoffen en omega-3-vetzuren. Maar vissen kunnen ook kwik bevatten. De FDA adviseert sommige groepen om bepaalde soorten vis te beperken die veel verontreinigingen kunnen bevatten.

 

Dit programma daagt je uit om gezond te eten en de voedingswaarde van voedingsmiddelen te herstellen. Het vertegenwoordigt een levenslange verandering in het eten, dus het kan geschikt zijn voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud.

Zoek je volgende bestemming

Plaats een reactie

5 × drie =