Hartziekte en supplementen

Hartziekte beschrijft een reeks aandoeningen die uw hart beïnvloeden. Ziekten onder de paraplu van hartziekten omvatten bloedvataandoeningen, zoals kransslagaderaandoeningen; hartritmeproblemen (aritmieën); en hartafwijkingen waarmee je wordt geboren (aangeboren hartafwijkingen), onder andere.

De term “hartziekte” wordt vaak door elkaar gebruikt met de term “cardiovasculaire ziekte.” Hart- en vaatziekten verwijzen in het algemeen naar aandoeningen waarbij vernauwde of geblokkeerde bloedvaten betrokken zijn die kunnen leiden tot een hartaanval, pijn op de borst (angina pectoris) of een beroerte. Andere hartaandoeningen, zoals die welke de hartspier, kleppen of ritme beïnvloeden, worden ook beschouwd als vormen van hartaandoeningen.

Veel vormen van hartaandoeningen kunnen worden voorkomen of behandeld met gezonde levensstijlkeuzes.

Veel verschillende soorten supplementen claimen effectief te zijn bij hartziekten. Hieronder een overzicht van verschillende supplementen die hier voor gebruikt worden, klik op de links om meer informatie te krijgen over hun effectiviteit, veiligheid en bijwerkingen en mogelijke interacties met medicijnen.

rode gist rijst extract
tyrosine
glutathion
elfenbloem
glucosamine
spirulina
lycopeen
berberine
kaneel
kokosolie
arginine
lijnzaad
dhea
Omega 3

meidoorn

Raadpleeg altijd een arts voordat u supplementen gebruikt.

Zoek je volgende bestemming

Plaats een reactie

elf − zeven =